| 
					
						| Sestavine |  
						|  |  		
					 
						| 400 g kuhane govedine 1 čebula
 400 g paradižnikov
 1 kumara
 1 paprika
 2 stroka česna
 kis
 olivno olje
 sol
 poper
 
 |  
						|  |  		
					 
						| Priprava |  
						|  |  		
					 
						| Kuhano in ohlajeno meso (iz juhe) narežemo na tanke rezine. Čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarčke. Paradižnike, kumaro in papriko narežemo in damo v skledo, dodamo čebulo in meso ter dobro premešamo.
 
 Iz sesekljanega česna, olivnega olja, kisa, soli in popra naredimo solatni preliv in ga prelijemo po solati ter premešamo.
 |  |  |  | 					
					
						| Čas priprave: 20 min Število oseb: 4
 Zahtevnost: 2
 |  
					
					 
						|  |  |