Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Omake

Hladna paradižnikova omaka

Sestavine

300 g paradižnika
250 g skute
2 žlici kisle smetane
1 žlica nasekljanega drobnjaka
sol
poper

Priprava

Paradižnike operemo in jih na drobno sesekljamo. Gladko zmešamo skuto in kislo smetano. Primešamo paradižnik in drobjak. Začinimo s soljo in poprom.
Čas priprave: 10 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti