Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Juhe in zakuhe

Hladna zelenjavna juha

Sestavine

1 večja kumara
1 paprika
4 zreli paradižniki
1 strok česna
8 dl čiste juhe
1 žlica limoninega soka
2 kosa starega kruha
2 žlici olja
sol
poper

Priprava

Zelenjavo očistimo, narežemo in zmiksamo. Prilijemo juho in limonin sok, premešamo, po okusu solimo in popramo. Kruh narežemo na kocke in jih v ponvi na olju zlato popečemo. Juho razdelimo v skledice in ponudimo s popečenimi kruhovimi kockami.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti