Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Omake

Hrenova omaka z jabolki

Sestavine

60 g hrenove korenine
1 dl jabolčnega kisa
3 kisla jabolka
1 žlička sladkorja
sol

Priprava

Nastrgamo hren in ga pokapljamo z jabolčnim kisom. Dodamo naribana jabolka, sladkor, solimo po okusu in dobro zmešamo.
Čas priprave: 10 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti