Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Priloge in prikuhe

Krompir z zelenjavo

Sestavine

1 kg krompirja
3 žlice olivnega olja
250 g svežih šampinjonov
100 g črnih oliv brez koščic
200 g paradižnika češnjevca
bazilika
sol
poper

Priprava

Krompir z olupki kuhamo 20 minut. Ohlajenega olupimo in narežemo na kose. Šampinjone narežemo, olive in paradižnike prerežemo na pol. Pečico segrejemo na 180 stopinj. Pekač namastimo z olivnim oljem. Krompir in zelenjavo zmešamo in porazdelimo po pekaču. Solimo in popramo ter potresemo z baziliko. Pečemo 20 minut.
Čas priprave: 55 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti