Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Ribje jedi

Lososov file v smetanovi omaki

Sestavine

750 g lososovega fileja
žlička masla
šopek svežega koprca
300 g sladke smetane
sol
poper
2 žlički nastrgane limonine lupinice

Priprava

Fileju odstranimo kožo in kosti ter ga narežemo na 4 kose. Koprc operemo in sesekljamo.

V ponvi segrejemo smetano in žličko masla, dodamo limonino lupinico, solimo in popopramo. Kuhamo 2 minuti. Dodamo kose lososa in kuhamo še 5 minut. Na koncu vmešamo se koprc.
Čas priprave: min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti