Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Predjedi

Lososov tatar

Sestavine

2 mladi čebuli
2 stebli zelene
1 avokado
200 g prekajenega lososa
4 žlice gorčice
4 žličke olivnega olja
2 žlici limoninega soka
sol
poper
8 rezin opečenega kruha

Priprava

Čebulo in zeleno očistimo. Avokado olupimo in odstranimo koščico. Čebulo, zeleno, avokado in lososa narežemo na kocke.

Gorčico zmešamo z oljem in limoninim sokom ter začinimo s soljo in poprom.

Vse skupaj zmešamo in ponudimo z opečenimi kruhki.
Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti