Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Enolončnice

Obara z zelenjavo

Sestavine

700 g mesa (piščanec, zajček)
2 veliki čebuli
2 stroka česna
2 žlici paradižnikove mezge
0,5 l mesne osnove
300 g korenja
2 stebla steblaste zelene
400 g paradižnika iz konzerve
oljčno olje
1 žlica sladke paprike
ščepec pekoče paprike
sol
poper

Priprava

Čebulo narežemo na tanke trakove, meso na kocke. Na olju popečemo meso, primešamo čebulo in sesekljan česen. Dodamo paradižnikovo mezgo, začinimo s soljo, papriko in poprom. Temeljito premešamo in dodamo mesno osnovo. Pokrito in počasi kuhamo približno 20 minut. Nato dodamo narezano korenje, zeleno in paradižnik s sokom vred ter kuhamo še 20 minut.
Čas priprave: 50 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Obara z zelenjavo
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti