Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Omake

Paradižnikova omaka s panceto in čilijem

Sestavine

100 g pancete
450 g paradižnikove kaše
bazilika
sol
mleti čili

Priprava

V posodi prepražimo na kocke narezano panceto. Prilijemo paradižnikovo omako in malo pokuhamo. Po okusu solimo in začinimo z baziliko in mletim čilijem.
Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti