Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Pekoča ponev

Sestavine

2 rumeni papriki
2 žlici olivnega olja
500 g mletega mesa
2 zavitka začimb za golaž
2 konzervi rdečega fižola (po 450 ml)
sol
poper
čili

Priprava

Papriko narežemo na kocke. V ponvi na olju prepražimo papriko in mleto meso. Začimbe za golaž zmešamo s 500 ml vode in dodamo k mesu. Malo pokuhamo. Dodamo fižol, sol, poper in čili, kuhamo še 5 minut.
Čas priprave: 25 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Pekoča ponev
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti