DOMOV
GOSTINSKI LOKALI
VINARJI - VINSKE KLETI
ZEMLJEVID PONUDBE
KULINARIKA
PRIJAVA
Skuhali smo
• eksotične jedi
(0)
• enolončnice
(6)
• jedi z žara
(0)
• juhe in zakuhe
(18)
• kruh in pice
(6)
• mesne jedi
(33)
• napitki
(15)
• omake
(18)
• ostale jedi
(7)
• predjedi
(11)
• priloge in prikuhe
(13)
• ribje jedi
(14)
• sladice
(57)
• solate
(32)
• testenine in riž
(37)
• zelenjavne jedi
(10)
Mesne jedi
Pikantne perutničke
Sestavine
1 kg piščančjih perutničk
1 dl kečapa
1 žlica medu
1 limona
3 žlice oljčnega olja
2 stroka česna
čili v prahu
sol
poper
Priprava
Kečap, med, limonin sok, stisnjen česen in olivno olje zmešamo ter začinimo s soljo, čilijem in poprom.
Perutničke operemo pod mrzlo vodo, osušimo in prelijemo z marinado ter za dve uri postavimo v hladilnik.
Marinirane perutničke spečemo na žaru.
Čas priprave:
40 min
Število oseb:
4
Zahtevnost:
2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki
© 2024
e-gurman
. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več podrobnosti