Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Piščančja prsa z omako mojo

Sestavine

2 piščančji prsi brez kosti in kože
oljčno olje
2 stroka strtega česna
1 čajna žlička kumine
1 pomaranča (sok in lupinica)
1 limeta (sok in lupinica)
sol
1 žlica sesekljanega peteršilja

Priprava

Iz piščančjih prsi narežemo zrezke. V ponvi ali na žaru jih 2 - 3 minute na vsaki strani. Solimo.

V skodelico damo 2 žlici oljčnega olja, česen, peteršilj, kumino, pomarančni sok in naribano lupinico ter limetin sok in naribano lupinico. Dobro premešamo in serviramo ob pečenih piščančjih prsih.

Nasvet

Zraven ponudimo pečen krompir.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti