Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Piščančje meso z zelenjavo v voku

Sestavine

3 žlice olja
150 g korenja
300 g paprike (zelena, rumene, rdeča)
200 g pora
300 g piščančjega mesa
4 žlice sojine omake
koriander
česen v prahu
kumina
čili v prahu
sol
poper

Priprava

Korenje, pariko in por narežemo na tanke trakove. Meso narežemo na koščke. V vok damo olje in ga segrejemo ter dodamo zelenjavo. Zelenjavo na hitro popečemo in vzamemo iz voka. V vok damo meso in pečemo, da tekočina izpari. Dodamo zelenjavo, začimbe, sojino omako, solimo in popramo ter zalijemo z malo vode.

Kuhamo še 5 minut. Zraven ponudimo riževe rezance ali kuhan riž.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti