Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Piščančje prsi in bučke

Sestavine

400 g piščančjih prsi
5 bučk
2 stroka česna
3 žlice oljčnega olja
3 žlice belega balzamičnega kisa
vejica rožmarina
sol
poper

Priprava

Piščančje prsi in bučke narežemo na trakove. Česen sesekljamo. V voku segrejemo oljčno olje in popečemo piščančje meso. Dodamo bučke, česen in rožmarin, solimo, popramo ter mešamo nekaj minut.

Meso in bučke razdelimo na krožnike in pustimo na toplem. V še vroč vok zlijemo kis in mešamo pol minute, da se sokovi prepojijo. Omako enakomerno prelijemo po vsakem krožniku in postrežemo.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti