Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Piščančje prsi s papriko

Sestavine

4 piščančji prsni fileji
drobtine
2 žlici moke
2 jajci
3 rdeče paprike
3 rumene paprike
1 čebula
olje
sol
mleta sladka paprika
timijan

Priprava

Piščančje fileje povaljamo v moki, nato v stepenem jajcu in nazadnje v drobtinah.

V ponvi segrejemo olje in popečemo panirane fileje, da zlato porumenijo.

Čebulo olupimo in jo na drobno sesekljamo. Paprike operemo in očistimo ter na grobo narežemo. Segrejemo olje, prepražimo čebulo in dodamo paprike in še malo prepražimo. Začinimo s soljo in poprom, mleto papriko ter timijanom.

Na krožnik damo najprej paprike in čez položimo piščančje fileje.
Čas priprave: 40 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti