Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Piščančji burritos

Sestavine

8 tortilij
200 g piščančjih prsi
oljčno olje
1 manjša bučka
2 žlici omake taco
čili
1 skodelica sladke kuhane koruze
1 skodelica nacho sira
1 skodelica kisle smetana

Priprava

Piščančje meso narežemo na trakove in ga na hitro popečemo na oljčnem olju. Dodamo na majhne kockice narezane bučke in odcejeno koruzo, taco omako ter čili, pražimo na nizki temperaturi štiri minute. Tortilje namažemo z nacho sirom, dodamo piščančje meso in kislo smetano. Tortilje zvijemo v sendvič burrito ali v tradicionalni burrito.

Nasvet

Postrežemo z različnimi salsami.
Čas priprave: 45 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Piščančji burritos
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti