Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Piščanec z gobami po toskansko

Sestavine

600g piščančjega fileja
250 g češnjevih paradižnikov
300 g svežih šampinjonov
50 g masla
2,5 dl kokošje juhe
1 žlička suhega rožmarina
2 žlici sesekljanega peteršilja
sol
poper

Priprava

Piščančje meso narežemo kocke, šampinjone pa na lističe. V posodi stopimo maslo, dodamo meso in pražimo približno 5 minut, da meso spremeni barvo. Dodamo gobe in razpolovljen paradižnik. Pražimo še 2 minuti. Dodamo rožmarin, solimo in popramo ter zalijemo z juho. Odkrito kuhamo toliko časa, da tekočina povre. Potresemo s peteršiljem in ponudimo.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti