Sestavine |
|
300 g krhkega testa
250 g skute
2 jajci
2 žlici naribanega parmezana
2 srednje veliki zeleni bučki
sol
poper |
|
Priprava |
|
Bučki umijemo in obrišemo, eno na grobo obrišemo, drugo narežemo na zelo tanke kolobarje in jih malo posolimo. Skuto zmešamo skupaj s stepenima jajcema, parmezanom, soljo in poprom ter dodama naribano bučko in dobro premešamo.
Pečico ogrejemo na 200°C. Testo na pomokani površini zvaljamo in ga damo na pomaščeni pekač. Večkrat ga perebodemo z vilicami, nanj dodamo nadev, ga poravnamo in nanj položimo narezano bučko.
Pekač damo v pečico in pečemo 30 minut. |
|
Nasvet |
|
Ponudimo lahko toplo ali hladno. |
|
| |
Čas priprave: 40 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2 |
|
|