Sestavine |
|
10 g suhih jurčkov
2 bučki
1 korenje
3 mlade čebule
olivno olje
1 stisnjen strok česna
50 g koruznega zdroba
100 ml zelenjavne juhe iz kocke
200 g mocarele
timijan
rožmarin
sol
poper
|
|
Priprava |
|
Jurčke za 15 minut namočimo v topli vodi in jih dobro odcedimo ter shranimo vodo. Gobe sesekljamo. Bučke razpolovimo in jih izdolbemo. Izdolbeno meso narežemo na kocke. Čebulo in korenček tudi narežemo na kocke.
Olje segrejemo in najem podušimo vso zelenjavo skupaj s česnom. Dodamo polento, juho in odcejeno vodo, začinimo in kuhamo 10 minut.
Pečico segrejemo na 200 stopinj. Kuhano mešanico napolnimo v polovice bučk in obložimo z mocarelo. Pečemo 20 minut. |
|
| |
Čas priprave: 55 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2 |
|
|