Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Juhe in zakuhe

Prežganka

Sestavine

2 žlici masla
3 žlice moke
1 l hladne vode
1 žlička kumine
sol
poper
1 jajce

Priprava

V kozico damo maslo, dodamo moko in ko svetlo zarumeni, dodamo še kumino. Zalijemo z vodo, solimo ter popramo in ko zavre zakuhamo stepeno jajce.
Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Prežganka
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti