Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Napitki

Puranji zrezki z maslom

Sestavine

600 g puranjih zrezkov
peteršilj
moka
1 limona
60 g masla

Priprava

Zrezke dobro potolčemo, osolimo in popopramo ter povaljamo v moki.

V ponvi stopimo maslo in na njem počasi zlato rumeno popečemo zrezke na obeh straneh.

Pečene zrezke potresemo s sesekljanim peteršiljem. Zraven ponudimo še limono.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti