Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Solate

Radič z grozdjem in sirom

Sestavine

2 glavi rdečega radiča
300 g belega grozdja
1 rdeča čebula
300 g ementalca
100 g grobo naribanega parmezana
50 g orehovih jedrc
1 žlička gorčice
balzamični kis
olje
sol
poper

Priprava

Opran radič natrgamo na kose. Oprano grozdje osmukamo. Čebulo narežemo na kolobarje. Ementalec narežemo na kocke. Orehe grobo sesekljamo.

Naredimo preliv iz kisa, gorčice, olja, soli in popra. Vse sestavine damo v skledo in prelijemo s prelivom.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti