Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Testenine in riž

Rezanci s česnom

Sestavine

500 g rezancev
60 ml dobrega oljčnega olja
4 stroki česna
2 majhna feferona
šopek peteršilja

Priprava

Rezance skuhamo v osoljenem kropu. Česen olupimo in drobno nasekljamo, peteršilj operemo in prav tako nasekljamo. V večji ponvi segrejemo oljčno olje, na njem hitro popražimo česen in sesekljane feferončke. Primešamo kuhane rezance in sesekljan peteršilj ter vse skupaj na hitro prepražimo.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Rezanci s česnom
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti