Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Omake

Salsa verde

Sestavine

1,5 dl olivnega olja
2 žlici kisa
1 rezino kruha
šopek peteršilja
šopek bazilike
1 žlico kaper
4 fileje inčunov
sol
poper

Priprava

V mešalniku zmešamo vse sestavine. Na koncu po okusu solimo in popramo.

Nasvet

Omako ponudimo k ribam in na žaru pečenem mesu ali zelenjavi.
Čas priprave: 5 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti