DOMOV
GOSTINSKI LOKALI
VINARJI - VINSKE KLETI
ZEMLJEVID PONUDBE
KULINARIKA
PRIJAVA
Skuhali smo
• eksotične jedi
(0)
• enolončnice
(6)
• jedi z žara
(0)
• juhe in zakuhe
(18)
• kruh in pice
(6)
• mesne jedi
(33)
• napitki
(15)
• omake
(18)
• ostale jedi
(7)
• predjedi
(11)
• priloge in prikuhe
(13)
• ribje jedi
(14)
• sladice
(57)
• solate
(32)
• testenine in riž
(37)
• zelenjavne jedi
(10)
Omake
Salsa verde
Sestavine
1,5 dl olivnega olja
2 žlici kisa
1 rezino kruha
šopek peteršilja
šopek bazilike
1 žlico kaper
4 fileje inčunov
sol
poper
Priprava
V mešalniku zmešamo vse sestavine. Na koncu po okusu solimo in popramo.
Nasvet
Omako ponudimo k ribam in na žaru pečenem mesu ali zelenjavi.
Čas priprave:
5 min
Število oseb:
4
Zahtevnost:
1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki
© 2024
e-gurman
. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več podrobnosti