DOMOV
GOSTINSKI LOKALI
VINARJI - VINSKE KLETI
ZEMLJEVID PONUDBE
KULINARIKA
PRIJAVA
Skuhali smo
• eksotične jedi
(0)
• enolončnice
(6)
• jedi z žara
(0)
• juhe in zakuhe
(18)
• kruh in pice
(6)
• mesne jedi
(33)
• napitki
(15)
• omake
(18)
• ostale jedi
(7)
• predjedi
(11)
• priloge in prikuhe
(13)
• ribje jedi
(14)
• sladice
(57)
• solate
(32)
• testenine in riž
(37)
• zelenjavne jedi
(10)
Ribje jedi
Sardele z dišavnicami
Sestavine
800 g sardel
2 stroka česna
origano
rožmarin
žajbelj
1 dl belega vina
olivno olje
Priprava
Sardele očistimo, operemo in razpremo. Česen sesekljamo. Če imamo sveže dišavnice, jih sesekljamo.
V ponvi segrejemo olivno olje, prepražimo česen in dišavnice. Prilijemo vino in dodamo sardele. Dušimo 15 minut. Sardele ponudimo skupaj z omako.
Čas priprave:
25 min
Število oseb:
4
Zahtevnost:
2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki
© 2024
e-gurman
. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več podrobnosti