Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Testenine in riž

Široki rezanci s paradižniki

Sestavine

400 g širokih rezancev
5 zrelih paradižnikov
1 strok česna
100 g zelenih izkoščičenih oliv
bazilika
olivno olje
sol
poper

Priprava

Paradižnike narežemo na koščke. V ponvi segrejemo 4 žlice olja, dodamo strt česen in paradižnike ter dušimo 10 minut. Nato dodamo narezane olive, sol, poper in baziliko. Premešamo in dušimo še 10 minut.

Rezance skuhamo al dente, odcedimo in prelijemo z omako, premešamo in ponudimo.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti