Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Testenine in riž

Špageti s kozicami

Sestavine

500 g špagetov
500 g kozic
1 čebula
1,5 dl smetane za kuhanje
maslo
timijan
peteršilj
sol
poper

Priprava

Kozice damo za 2 minuti v vrelo vodo, jih odcedimo, nekaj jih izluščimo ostale pustimo cele. Sesekljano čebulo prepražimo v ponvi na stopljenem maslu. Dodamo rakce, smetano, timijan, solimo in popramo ter dušimo 10 minut. Vmes večkrat premešamo. Špagete skuhamo al dente, odcedimo, stresemo k omaki, premešamo in pustimo 1 minuto na šibkem ognju.

Potresemo s sesekljanim peteršiljem.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Špageti s kozicami
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti