Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Testenine in riž

Švicarski rezanci

Sestavine

500 g širokih rezancev
3 jajca
2,5 ml smetane
50 g naribanega sira

Priprava

Rezance skuhamo v slanem kropu, odlijemo in dobro odcedimo. Jajca razžvrkljamo, prilijemo smetano in dodamo nariban sir. Zmes med segrevanjem stalno mešamo, ne sme pa zavreti.

Rezance damo v pekač in jih prelijemo s kremo ter jih damo za nekaj minut v segreto pečico.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti