Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Ribje jedi

Tun na žaru

Sestavine

4 tunini fileji
1,5 dl olivnega olja
1 žlica kisa
sol
poper

Priprava

Tunove fileje solimo in popramo. Damo ji v posodo in prelijemo s kisom in olivnim oljem. Mariniramo jih eno uro, vmes jih večkrat obrnemo.

Fileje odcedimo in položimo na segret žar.

Pečene fileje damo na krožnik in pokapljamo z marinado.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti