DOMOV
GOSTINSKI LOKALI
VINARJI - VINSKE KLETI
ZEMLJEVID PONUDBE
KULINARIKA
PRIJAVA
Skuhali smo
• eksotične jedi
(0)
• enolončnice
(6)
• jedi z žara
(0)
• juhe in zakuhe
(18)
• kruh in pice
(6)
• mesne jedi
(33)
• napitki
(15)
• omake
(18)
• ostale jedi
(7)
• predjedi
(11)
• priloge in prikuhe
(13)
• ribje jedi
(14)
• sladice
(57)
• solate
(32)
• testenine in riž
(37)
• zelenjavne jedi
(10)
Ribje jedi
Tun na žaru
Sestavine
4 tunini fileji
1,5 dl olivnega olja
1 žlica kisa
sol
poper
Priprava
Tunove fileje solimo in popramo. Damo ji v posodo in prelijemo s kisom in olivnim oljem. Mariniramo jih eno uro, vmes jih večkrat obrnemo.
Fileje odcedimo in položimo na segret žar.
Pečene fileje damo na krožnik in pokapljamo z marinado.
Čas priprave:
20 min
Število oseb:
4
Zahtevnost:
1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki
© 2024
e-gurman
. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več podrobnosti