Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Zrezki v gorgonzolini omaki

Sestavine

4 goveji zrezki
100 g rukole
125 ml mleka
125 g gorgonzole
1 žlica jedilnega škroba
sol
poper
sladkor
olje

Priprava

Mleko segrejemo. Gorgonzolo razdrobimo in jo med stalnim mešanjem stopimo v mleku. Omako zavremo in dodamo jedilni škrob, sol, poper in malo sladkorja.

V segreti ponvi na 2 žlicah olja spečemo zrezke. Na koncu jih še solimo in popramo.

Pečene zrezke damo na krožnik, prelijemo z omako in potresemo z rukolo.
Čas priprave: 25 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti