Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA

Dogodki :: 5. Festival čokolade

5. Festival čokolade Največja čokoladna prireditev v Sloveniji!

Na festivalu se na enem mestu predstavljajo vse slovenske čokoladnice. Vsako leto gostimo tudi čokoladnice iz tujine ter številne slovenske gostilne in slaščičarne, ki se predstavlajjo s čokoladnimi jedmi. Posebnost radovljiškega festivala so degustacije, ki potekajo preko degustacijskih kuponov in pester spremljevalni program.

Festival bo potekal tri dni od 15. do 17. aprila, in sicer: v petek, 15. aprila od 15.00 do 20.00, v soboto od 9.00 do 20.00 in nedeljo od 9.00 do 19.00. Odvija se v mestnem jedru Radovljice na trgu največje čokolade na svetu, v čokoladnem parku, na čokoladnem trgu, v Radovljiški graščini ter na trgu čokoladnih sladic. Na vseh lokacijah so na voljo degustacije čokoladnih izdelkov.

Ob grajskem parku, v Gostilni, je v pokritem šotoru na voljo ponudba lokalnih »nečokoladnih« jedi. Spremljevalni program festivala poteka na odru v šotoru Gostilna, v Tovarni čokolade, v šotoru Živ žav, v šotoru Kuhna, kjer bodo kulinarični šovi ter na Linhartovem trgu.

Vir in več info: Festival čokolade
Zanimivosti in nasveti
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2023 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti