Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA

Drugo :: Šlaščičarna kavarna Viki

Šlaščičarna kavarna Viki Viktor Stanislav Ocvirk je samostojno slaščičarno ustanovil leta 1987 po vrnitvi iz Nemčije, kjer je izpopolnjeval svoje slaščičarsko znanje. Slaščičarna je kmalu prišla na dober glas, ki danes sega skoraj po vsej Sloveniji. Za vse slaščice uporabljajo dnevno sveže sestavine, veliko pozornost pa posvečajo tudi sezonskim sestavinam.

Izdelujejo torte po naročilu v različnih oblikah in velikostih ter za različne priložnosti. Posebnost je bila sedem nadstropna poročna torta. Vsi izdelki vsebujejo motive primerne priložnosti ali letnemu času. Torte so narejene izključno iz dnevno svežih sestavin – sveže smetane, sadja in jajc. Hišna specialiteta je sladoledna torta, sestavljena iz treh slojev izvrstnih slaščic. Z veseljem bodo podjetjem in individualnim kupcem s svojim znanjem slaščičarstva in izkušnjami pomagali pri obletnicah, porokah ter večjih ali manjših praznovanjih.

Med njihovimi prvovrstnimi izdelki so sveži Viki kolači (pite). Pripravljajo jih v različnih okusih kot so na primer čebelji pik, ribezovi, makovi, skutini, jabolčni, slivovi, rabarbarini, češnjevi, ribezovi, malinovi ali jagodni. Nekaj ponudbe je sicer sezonsko omejene, tako v času mošta pripravljamo čebulne kolače in kostanjeve specialitete, na voljo pa so tudi pralinei in razno drobno pecivo.

Več info tukaj.
Zanimivosti in nasveti
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti